Mystikerdage i Blokhus

Tag på retreat 4 dage i Blokhus og giv dine inderste drømme lov at folde sig ud

Næste retreats:

“Sommer energiløft” mandag d. 3. juni til torsdag d. 6. juni 2024 (fuldt booket)

“Efterårs retreat” torsdag d. 24. oktober til søndag d. 27. oktober 2024

Tiden kalder på noget nyt i mange mennesker – på at vi arbejder dybt og dedikeret med os selv i vores indre, så vi bliver istand til at manifestere klart og tydeligt. Marianne Miravet Sorribes afholder 4 dages eksklusiv retreat, som igangsætter og nærer din personlige forandringsproces.

Blot 200 m fra Vesterhavet, i Nordjyllands kraftfulde natur har Marianne Miravet Sorribes et vidunderligt hus, som er rammen for retreatet. Pirupshvarre ligger lige ved Blokhus i et område, der inviterer til stilhed og fordybelse.

Nyere forskning viser, at 94 % af de mennesker, der sætter sig et mål, sætter sig et mål på det fysiske plan. På denne retreat ser vi indad. Du vil som deltager få konkrete, spirituelle redskaber til at forstå, opløse og transformere det, som stopper dig. Du bliver bevidst medskaber af dit eget liv og kan gå videre i dit nye liv med fornyet indsigt og kunnen. 

  • Tag på en eksklusiv retreat i kraftfuld natur.
  • Lav dybt, indre arbejde og frisæt dine indereste drømme til manifestation.
  • Dediker 4 dage til dybt transformerende arbejde i dit indre.


I retreaten indgår:
Daglige gruppemeditationer, individuelle samtaler, dybe, transformerende ceremonier, mulighed for at arbejde kreativt med maling og farver, fokus på visioner og bøn, alt sammen i tæt samspil med naturen.

Forberedelse: Cirka 14 dage inden retreatet modtager du en mail, hvor du vil blive bedt om at gøre rede for, hvor du er i dit liv, og hvad du ønsker at arbejde med i løbet af de fire dage. Hvad kunne være et særligt fokus for netop dig? Og hvad kunne være det bedste, der kunne ske i løbet af de fire dage for dig?

Praktisk: Medbring varmt og behageligt tøj til inde og ude. Hjemmesko, sengelinned, evt. badetøj og håndklæder til eget brug.

Ankomst: 1. dag kl. 14 til indkvartering og velkomst (kaffe og te) Afgang: 4. dag kl. 14.

Priser:
Deleværelser 4.700 kr per person
Enkeltværelser 5.500 kr per person
Åben hems 4.200 kr per person

Huset har 2 deleværelser, 2 enkeltværelser og en åben hems. Prisen inkluderer overnatning og forplejning under retreaten, samt 3 dybdegående individuelle samtaler.  Max. 6 deltagere.

DOWNLOAD 1-sides beskrivelse af turen her

Kontakt Marianne for at høre mere på info@deniporte.dk eller mobil: 22 40 66 83

 

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev