De Ni Porte

De Ni Porte er et spirituelt institut startet af Marianne Miravet Sorribes i Hellerup ved udgivelsen af bogen “Maria Magdalene og de ni portes visdom”.

“Da jeg hentede bogen ved udgivelsen, stod det mig fuldkommen klart, at jeg måtte skabe et sted, der huser alle de aktiviteter, som bogen inspirerer til. Efter en del søgen efter egnede, centrale lokaler, åbnede De Ni Porte, Institut for Spiritualitet for første gang dørene i Hellerup i 2017.”

I dag ligger De Ni Porte i det indre København tæt på Kongens Nytorv og ejes af Marianne Miravet Sorribes og Sibila Reventlow. 

 

Fra bogens forord

En ganske almindelig novemberdag i 1999 kom jeg gående på Købmagergade i København. Jeg var på vej til Det Ukendtes Boghandel, hvor jeg ofte kom for at kigge på det store udvalg af spirituelle bøger, musik, røgelse, krystaller etc. Jeg vidste intet om, at jeg lige netop denne dag ville blive ledt til at finde en lille tynd, uanseelig bog på norsk. Og jeg havde heller ingen anelse om, at denne bog ville komme til at forandre mit liv for altid. Bogen indeholdt en række ukendte evangelier, heriblandt Maria Magdalenes evangelium.

Lad mig være ærlig og fortælle, at de første gange jeg læste Maria Magdalenes evangelium, gav det ikke meget mening for mig. Men noget i mig fik mig alligevel til at vende tilbage og læse det igen og igen. Over årene er min interesse vokset støt, og jeg har ofte taget evangeliet frem, når jeg er blevet ramt af indre eller ydre kriser og gennem fordybelse i ordene og den iboende energi er blevet inspireret til at finde nye veje.

Jeg blev født af en kvinde, som ikke gav udtryk for sine egne behov og følelser. Hun var folkeskolelærer og levede og åndede for dette kald. Hun gav alt til sine elever, men glemte sig selv. Min far forlod familien tidligt, og min barndom og ungdom var præget af ensomhed og mangel på omsorg og kærlighed. Det blev en af de væsentlige årsager til, at jeg allerede i min tidlige ungdom følte en indre tilskyndelse, et kald, til at undersøge og forsøge at forstå den menneskelige psyke, og til at jeg som voksen uddannede mig til psykoterapeut.

Min spirituelle vej begyndte som barn, hvor jeg mærkede en stærk længsel.Gennem min meget religiøse farmor fandt jeg tro på den Gud, som jeg mødte i Bibelen og som KFUK spejder. Jeg mistede dog troen efter min at far forlod familien, men den spirituelle længsel var der stadig.

Som 19 årig fødte jeg mit første barn, og jeg oplevede en stor taknemmelighed over livets mirakel i mødet med dette lille perfekte væsen. Da min anden søn tre et halvt år senere blev født, var han meget tæt på at dø og chokket over dette, åbnede mig til mit eget indre liv og spiritualitet. Jeg oplevede en stærk feminin energi og kraftfuldhed, som fyldte mig op og støttede mig i visdom og kærlighed. Det gav mig det, jeg havde længtes efter. Da jeg mange år senere fandt Maria Magdalenes evangelium, var der mange ting, der faldt på plads, og i årene der fulgte åbnede og udvikledes tankerne, som i sidste ende skulle blive til denne bog.

Bogen er bygget op som ni porte. Hver port er en indgang til et indre rum, hvori transformation og personligt arbejde kan foregå. Den henvender sig til det moderne spirituelle menneske som ønsker at inspireres til at bruge den transformationsenergi og støtte, der ligger i Maria Magdalenes evangelium. Der vil helt bevidst forekomme gentagelser i teksten. De er der for at påvirke det Lille Jeg med henblik på at transformere sindet.

Bogen er blevet til i et tæt samarbejde med Sibila Reventlow og er essensen af den visdom og inspiration, jeg over mange år har samlet gennem mine gentagne læsninger af Maria Magdalenes evangelium.

 

Introduktion til De Ni Porte

med Marianne Miravet Sorribes

Lyt til ni korte introduktioner og meditationer til hver af de ni portes temaer.
De ni Porte - Marianne
De ni Porte - Marianne

Vision

Vi ønsker at være et sted, der tilbyder inspiration og næring til din daglige praksis. De Ni Portes arbejde hviler på, at indre arbejde åbner hjertet. ”Porte” er navne på de indgange, som findes til indre arbejde inspireret af Maria Magdalene. Vi har mange forskellige bud på hvordan du kan gøre den visdom, der er en Maria Magdalenes evangelie tilgængelig i din egen praksis, lige til at bruge i din hverdag, så den bliver en levende del af dit liv.

Det er væsentligt for os at gøre den visdom vi ser Maria Magdalene som bæreren af tilgængelig for alle, som den kalder på. Derfor gør vi os umage for, at du selv på en enkel og nem måde kan opleve den feminine guddommelige energi, Maria Magdalene står for.

Meditation, ceremoniarbejde, healing, spirituel fordybelse, uddannelse, kurser og foredrags, retreats, litteratur, musik, pilgrimsrejser er nogle af de mange ting du kan møde på De Ni Porte.

Gå på opdagelse her på websitet, find os på Facebook og Instagram og/eller skriv dig op til at modtage nyhedsbrevet, så kan du holde dig løbende orienteret om aktiviterne. 

Der mange muligheder for at bruge visdommen i Maria Magdalenes evangelie i dit eget liv. Kom forbi og se hvad du har lyst til at deltage i.

De ni Porte - Marianne

Om Marianne Miravet Sorribes

Marianne er spirituel psykoterapeut og healer og har siden 1981 beskæftiget sig fuldtids med menneskers potentialeudfoldelse. Ud over sin psykoterapeut baggrund er hun også uddannet kinesiolog, og har taget efteruddannelser i akupunktur, urtemedicin, meditation og healing.

Marianne har efteruddannet sig løbende, blandt andet er hun certificeret Council Guide fra Ehama Institute i New Mexico og har gennemført overbygningen Black Lodge gennem samme institut. Har derudover været på studieforløb i Thailand og indien. Privat er Marianne gift med Michael, som er speciallæge. Hun har to børn, to bonusbørn og er blevet farmor for anden gang.

 

Om de ni porte i bogen, der har inspireret stedet

I porte ligger at de er adgange til noget afgørende. Vælger vi at åbne en port og gå ind ad den, er det en åbning til fordybelse vi dermed vælger at gå indad og igennem. I sådant et valg ligger en overgivelse til at leve vores liv fra en daglig spirituel praksis. Heri ligger at vi vælger til, at fordybelse vokser i os og vi med den. Skiftet ligger i at vi vælger at leve vores liv indefra, og dermed forvandler vi både os selv og vores adgang til livet og til hvad livet er.

Portene heri hedder porte, fordi de alle indeholder og beskriver redskaber til en mulig gennemgribende forvandling af os – og også af dig. Vælger du at gå igennem en port og fordybe dig i dens indhold, går du ind i at leve dit liv bevidst forankret i den visdom, Maria Magdalene bærer.

Hver ports indhold beskriver indre rum, hvori transformation og personligt arbejde foregår. De 9 porte beskriver et forløb, du som læser kan gå igennem i fordybelse til indre forvandling.

Fra bogens side 21.

De ni Porte - Marianne

Introduktion og meditation

Klik på nedenstående link og lyt til ni korte introduktioner og ni små meditationer til hver af de ni portes temaer.