Retreats og pilgrimsrejser med De Ni Porte 

Retreat i Blokhus

Tag med på retreat i Blokhus. Blot 200 m fra Vesterhavet, i Nordjyllands kraftfulde natur har Marianne Miravet Sorribes købt et vidunderligt hus, som er rammen for retreatet. Pirupshvarre ligger lige ved Blokhus, i et område, der inviterer til stilhed og fordybelse.

Læs mere om retreatet, se kommende datoer og om det er noget for dig her: Blokhus retreat

Pilgrimsrejser til området omkring Marseille

De Ni Porte arrangerer pilgrimsrejser til Sydfrankrig – til området hvor Maria Magdalene rejste til og levede efter Jesu død. Hendes energi vibrerer der stadig i dag og gør området helt specielt. Vi følger hendes rejse, fra hun går i land med sit følge i Camargue til det kloster, hun skal have grundlagt i bakkerne nord for Marseille. Vi oplever de steder, der kan forbindes til hende, og vi ser, hvordan hendes holdninger og værdier har påvirket området helt frem til i dag.

Når det er muligt tager vi afsted cirka to gange om året. Forårsturen har særligt fokus på personligt indre arbejde og efterårsturen særligt fokus på områdets historiske betydning og spirituelle kraft. 

Kommende pilgrimsrejser:

Læs mere om turene ved at følge linket her: Pilgrimsrejse til Sydfrankrig, følg De Ni Porte på Facebook og skriv dig op til vores nyhedsbrev, så får du direkte besked om fremtidige ture.

 

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev