Meditationsmusik fra De Ni Porte

De Ni Porte udgiver album med musik og guidede meditationer. Første gang i forbindelse med udgivelsen af Mariannes bog “Maria Magdalene og de ni portes visdom”, hvor der blev indspillet guidede meditationer samt meditationsmusik. Du kender måske musikken fra de guidede onsdagsmeditationer. 

Musikken fra De Ni Porte er skabt som et healingsværktøj i dit personlige indre arbejde, hvor tonernes lydbølger skaber forbindelsen mellem dig og den usynlige verden af energi. Forbindelsen sker gennem det åbne hjerte. Det er via denne forbindelse at healingen foregår og skal forstås som en afbalancering, hvor låst og stagneret energi i kroppen bliver vakt til live. Den 9. januar udkom den anden udgivelse “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Læs mere og lyt til musikken i det følgende. 

 

Musik som healer, inspirerer og forvandler

Musikken på albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen” udsprang ud af et ønske – en drøm fra Marianne Miravet Sorribes om at skabe noget, som understøtter og inspirerer mennesker under meditation, så de kan åbne sig for healing fra de fire elementer, medicinhjulet, ærkeenglene, Helligånden og Maria Magdalene.

Musikeren Paolo Russo (læs/lyt mere: www.paolorusso.com) blev inviteret til at komponere musikken og sangerinden Katrine Krog Russo til at synge (læs/lyt mere: www.katrinekrogrusso.com)

Musikken blev optaget en dag i november 2021 – one-take på Møn. Paolo Russo havde samlet fire musikere i cirklen, som ud over Paolo og Katrine var Marcello di Leonardo på trommer og Thommy Andersson på kontrabas. Fokus, tilstedevær og koncentration var nøgleordene, og da der var trykket på optageknappen, flød numrene og improvisationerne naturligt ud. Guidet og skabt i den viden Marianne havde delt.

Læs mere i folderen her: “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen. Inspiration til lytning”

Lyt til musikken her forneden (det kan du gøre gratis tre gange). Musikken lyttes bedst til ud i ét, så vælg gerne det sidste nummer med det fulde album, så undgår du de små overgange mellem stykkerne. 

Du kan også købe og downloade musikken via Bandcamp (her forneden under billedet) og så lytte fra din musikafspiller lige når det passer dig – også uden adgang til internettet.  

Ud over det kan du glæde dig over at støtte kunstnere og producenter, da en betydelig større del af pengene ender hos os, end den gør ved diverse streamingtjenester. 

Maria Magdalene og de ni portes visdom

Sammen med Mariannes første bog udkom også et album med 3 CD’er fyldt med guidede meditationer og meditationsmusik. Albummet kun tilgængeligt på CD, så kontakt os, hvis du ønsker at købe musikken.

Det er musikken herfra, vi ofte bruger som underlægning til onsdagsmeditationerne.

Skriv til info@deniporte.dk