Butikken

I butikken finder du naturligvis Mariannes Miravet Sorribes’ bøger “Maria Magdalene og de ni portes visdom” samt den tilhørende CD m. guidede meditationer og meditationsmusik, og den nyeste bog “Healing med helligåndens kraft”. Yderligere har vi gjort os umage med at kunne inspirere dig med ting, vi har valgt ud fordi vi selv synes, de er givende, f.eks. andre spirituelle bøger, englekort, aromaterapidråber, røgelse, krystaller og smykker. Nogle af tingene har vi fået hjem fra udlandet, mens andre er lavet særligt til butikken og vores kunder af mennesker i Danmark.

Hvad du finder i butikken varierer alt efter, hvad vi finder, enten her i Danmark og i udlandet. 

Bøger

Ud over Mariannes to populære bøger har vi også en lille samling bøger, vi har hentet hjem, som vi finder inspirerende og som vi ikke har kunnet finde andre steder i Danmark: f eks: One Spirit Medicine af Alberto Villoldo, Secrets of The Lost Mode of Prayer af Gregg Braden, Parenting With Presence af Susan Stiffelmann, Eckhart Tolles eventyr for børn, Milton´s Secret og Madonnas historier for unge, serien The English Roses.

 

Køb Mariannes bog: Kontakt os via info@deniporte.dk eller send SMS til Marianne på 22 40 66 83 for at købe bogen. Du kan vælge at få bogen send direkte til dig, det koster 80 kr. i porto og emballage til Danmark. Du kan også aftale at komme forbi butikken og hente bogen og CD direkte. Bøgerne er også at finde i de fleste online boghandlere.

PRIS:
Bog: 300 kr.
CD: 250 kr.
Porto: 80 kr. (Danmark)

 

Aromaterapidråber

Under en rejse til Glastonbury i England opdagede vi Fragrant Earth, hvis udsøgte aromaterapiolier vi har brugt med stor glæde siden i forbindelse med behandlinger og guidede meditationer. Du finder et lille udvalg af de mest brugte olier i butikken.

 

Krystaller og rå-ædelsten

Vi har også et lille udvalg af krystaller og rå-ædelstene, som vi har hentet hjem fra hele verden. Som noget særligt har vi krystaller, som er blevet programmeret af Marianne. De krystaller vi har lige nu er programmeret til overflod, indre fred, og feminin energi. Er du interesseret i en eller flere af dem, er du er selvfølgeligt velkommen til at komme forbi og se dem og få personlig vejledning.

 

Betaling

Du kan betale kontant eller med MobilePay til 22 40 66 83

 

Butikkens åbningstider er:

Butikken holder åbent efter aftale samt i forbindelse med arrangementer i De Ni Porte, hvor du er velkommen til at sætte dig og kigge lidt i bøgerne, trække et englekort eller prøve en æterisk olie så du kan blive helt sikker på, om det er noget for dig, eller for nogen, du kender. 

Du kan altid kontakte os direkte, hvis der er noget, som fanger din interesse. 


De Ni Porte – Institut for Spiritualitet

Store Kongensgade 53B, 4. sal
1264 København K
Tlf. 22 40 66 83
Mail: marianne@deniporte.dk

MobilePay 63 54 90

 

Maria Magdalene og de ni portes visdom

Denne bog inviterer dig på en åndelig genfødselsrejse. Formålet med rejsen er ene og alene at åbne for dit iboende højeste potentiale. Her finder du essensen af den visdom og inspiration, som Maria Magdalenes evangelium har givet bogens forfatter. Bogen er bygget op som ni porte. Hver port beskriver et rum, du som læser kan gå igennem i fordybelse til indre forvandling.

Pris 300 kr.

Maria Magdalene og de ni portes visdom – guidede meditationer og meditationsmusik

En helt almindelig formiddag mødtes tre sangerinder med Carol Conrad, med det formål at indspille en særlig meditationsmusik til påkaldelse af Maria Magdalene. Carol har optaget og redigeret musikken. Sangerinderne Louise Fribo, Anne Vaupel og Isabel Schwartzbach havde hverken noder eller lavet musikalske prøver, men mødte op og forberedte sig meditativt på indspilningen. Musikken er dedikeret til Maria Magdalene med intentionen om at åbne for den dybe åndelige kontakt, der er mulig for mennesker at skabe.

Pris 250 kr.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev