Fuldmåne- og nymånemeditationer samt fordybelsesnætter

Vi holder jævnligt månemeditationer og bruger disse særlige aftener til dybt arbejde.

Energetisk forbindes månen med mystik og magi. Månen er den planet, der bliver regnet for at være styrende af de indre feminine kræfter både hos mænd og kvinder. Dagene omkring fuldmåner er derfor særdeles velegnede til at holde fokus på vores indre kræfter.

Månen er også stærkt knyttet til vores følelsesliv. Hvis der er noget, du har fortrængt eller skubbet væk fra dagsbevidstheden, er det sandsynligt at dagene omkring fuldmånen afslører det gemte. Dette er et fantastisk tidspunkt at rense og transformere dit indre følelsesliv.

Meditationerne afholdes af henholdsvis Marianne Miravet Sorribes og Sibila Reventlow. 

De guidede meditationer bliver jævnligt udsendt via nyhedsbrevet, som du kan skrive dig op til her forneden. 

Fordybelsesnætter

En fordybelsesnat er en nat, hvor du fordyber dig i et påtrængende spørgsmål, eller en problemstilling du virkelig ønsker at ændre. Fordybelsesnætter var en del af den praksis, der før i tiden foregik på klostrene, hvor nattens stilhed kunne bruges til at nå ind i et dybere lag af bevidstheden. Kontakten med ånden er lettere at opnå, hvis der ikke er ydre forstyrrelser fra dagligdagens liv.

Der er en ro i nattens mørke men også en klarhed, hvor skyggerne i dit indre bliver tydeligere og mere påtrængende. Det er vigtigt at kunne bede for sig selv. Når du står med nogle svære udfordringer, betyder det meget ikke at være alene, andre mennesker kan være en stor hjælp og støtte. Mødet med dig selv i fordybelse kan være en ensom rejse, hvis du ikke har en forbindelse til et åndeligt fokus – her kan en nat i fordybelse i fælleskab med andre være den hjælp, der gør hele forskellen.

Maria Magdalene er til stede, hvis du kalder på hende fra dit åbne hjerte.

____________

Vi starter med en fælles meditation efterfulgt af korte individuelle samtaler med Marianne, som vil skabe rammen for nattens fokus. Vi fordeler os, efter behov og mulighed i lokalerne i De Ni Porte med fælles arne i det centrale meditationsrum, hvor vi hver især har et lys tændt. 

Vi skiftes til at passe lysene og holde den fælles energi ved arnen natten igennem og samles om morgenen til en afsluttende fælles meditation. 

Praktisk: Tag behageligt og varmt tøj med, evt. egen notesbog og farver. Der vil være madrasser, tæpper og puder tilgængeligt. Der er også skrive og tegnegrej på stedet. 
Forplejning: I løbet af fordybelsesnatten har du mulighed for at få lidt at spise i køkkenet. Vi anbefaler også at du i løbet af dagen op til ikke spiser for meget. 
Dato: Følg med i nyhedsbrevet, på Facebook og Instagram for næste fordybelsesnat
Tid: Kl. 19.00 til morgenen efter kl. 7.00
Sted: De Ni Porte, Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K
Pris: 600 kr. 

Tilmelding: marianne@deniporte.dk eller på tlf. 22 40 66 83. Der er et begrænset antal pladser, så tidlig tilmelding anbefales.

guidet meditation
guidet meditation bøn
guidet meditation bøn
guidet meditation bøn
guidet meditation bøn

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev