UA-97829596-2

Uddannelse

 

Kom og hør nærmere om uddannelsen på De Ni Porte i Hellerup

Lørdag d. 9. februar 2019 kl. 15.00 – 17.00

 

Healing i vores sammenhæng

I den tid, vi lever i lige nu, er der en særlig stor åbning til ånden. Vi kan vælge at leve vores liv i en tilstand af udvidet bevidsthed. Maria Magdalene healing bygger på en forståelse af, at Jesus og Maria Magdalene arbejdede sammen. Når vi holder fokus på Maria Magdalene, er det fordi hun repræsenterer partnerskabet med Jesus. Hun optager ånden sammen med ham og det kan vi, i dag, med hendes hjælp ,også gøre.

Healing handler om heling og også om helhed. Healing tager sig af det hele menneske og bestræber sig på at tilføre livsenergi og bistå genetableringen af balance i et menneske, der er sygt eller er i store udfordringer.

 

Individuelt 9-måneders forløb i Maria Magdalene healing

Har du følt en længsel og en dyb trang til at støtte og hjælpe dine medmennesker? Vil du gerne stifte bekendtskab med nogle gennemafprøvede metoder til at afbalancere krop og psyke? Er du spirituelt interesseret? Vil du gerne lære mere om livsenergiernes helbredende love? Vil du åbne dig og stille dig til rådighed som formidler og budbringer?

Så har du nu mulighed for at melde dig til et personligt forløb, hvor du bliver uddannet i Maria Magdalene healing. Undervisningen er primært individuel suppleret med undervisning i små grupper.

 

Uddannelsen indeholder pr. måned:

  • 2 timers individuel undervisning i healing (med både en teoretisk og praktisk del)
  • 2 timers individuel undervisning i eget energisystem.

 

Uddannelsen giver desuden adgang til:

  • Tre ugentlig meditationer i De Ni Porte (onsdag og lørdage)
  • En ugentlig energi-træning i De Ni Porte (lørdage)
  • Samt invitationer til Mariannes andre aktiviteter (fuldmånemeditationer, vægenætter, walking meditation etc.)

 

Hjemmearbejde: Et minimum af 4 timer ugentligt skal sættes af til forberedelse.
Pris: Rater á 3.600 betales den første i måneden over uddannelsens ni måneders forløb.

Ring for nærmere oplysning eller kom til introduktionsmøde den 9. februar 2019 kl. 15.00-17.00 i De Ni Porte i Hellerup.

Marianne: 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

 

Spirituelle rejser til området omkring Marseille

Der er dele af Provençe, hvor det er mærkbart, at Maria Magdalene med stor sandsynlighed levede og underviste der i den sidste del af sit liv. Ved at rejse i området omkring Marseille, og til hulen i Saint-Baume, som hun siges at have gjort til sit hjem i mange år, bliver legenden om Maria Magdalene virkelig. Her er der den dag i dag et levende spirituelt liv omkring hende som man oplever når man er der.

Ved at være i området nærer og inspirerer du din forbindelse til Maria Magdalenes ånd og væsen på den særlige måde, en spirituel rejse gør. Du kan undervejs f. eks opleve kraftfelter, hvor hendes energi stadig er særlig tilstedeværende. Vi arrangerer spirituelle rejser til netop disse steder, første rejse finder sted i løbet af i år.

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev