Uddannelse

 

Healing med Helligåndens kraft

Vi lever lige nu i en tid, hvor der en særlig stor åbning til ånden, og vi har muligheden for at leve vores liv i en tilstand af udvidet bevidsthed. Vi kan vælge at åbne op for kontakten til noget større og dybere inde i os selv og i verden omkring os. Healing handler om heling og også om helhed. Healing tager sig af det hele menneske og bestræber sig på at tilføre livsenergi og bistå genetableringen af balance i mennesket.

Maria Magdalene healing baserer på en forståelse af, at Jesus og Maria Magdalene arbejdede tæt og intimt sammen og derigennem kanaliserede de Helligånden kraft. Denne særlige balance mellem det guddommeligt feminine og maskuline kan kun opnås gennem det åbne, forbundne hjerte, og igennem dette formidles Helligåndens helende kraft. 

Individuelt 9-måneders forløb i Maria Magdalene healing

Føler du en længsel og en dyb trang til at støtte og hjælpe dine medmennesker? Vil du gerne stifte bekendtskab med nogle gennemafprøvede metoder til at afbalancere krop og psyke? Vil du gerne lære mere om livsenergiernes helbredende love? Er du klar til at åbne dig og stille dig til rådighed som formidler og budbringer af Helligåndens helende kraft?

Så har du nu mulighed for at melde dig til et personligt forløb, hvor du bliver uddannet i Maria Magdalene healing. Undervisningen er primært individuel suppleret med undervisning i små grupper.

Uddannelsen indeholder pr. måned:

  • 2 timers individuel undervisning i healing (med både en teoretisk og praktisk del)
  • 2 timers individuel undervisning i eget energisystem.

Uddannelsen giver desuden adgang til alle aktiviteter på De Ni Porte i løbet af uddannelsesforløbet.

Hjemmearbejde: Et minimum af 4 timer ugentligt skal sættes af til forberedelse.
Pris: Rater á 3.900 betales den første i måneden over uddannelsens ni måneders forløb.

Kontakt Marianne på marianne@deniporte.dk eller på 22 40 66 83 for at høre om det er noget for dig.

 

 

Når du kan læne dig ind i Helligåndens klare lys
og være der helt med dit åbne hjerte, 
vil Helligånden befrugte dig med sit lys og sin kraft

 

Velkommen til De Ni Porte 

De Ni Porte er et spirituelt institut beliggende i centrum af København. Vi afholder løbende aktiviteter som fælles meditationer, ceremonier, foredrag, retreats osv.

I kommende efterår og vinter vil der være ekstra fokus på at komme ud i hele landet. Du kan bl.a. møde os på en serie messer, hvor du kan høre foredrag og få en snak og en mini-behandling på vores stand.

Du kan holde dig orienteret om aktiviteter og nye tiltag, samt løbende modtage guidede meditationer ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her forneden, du kan også følge De Ni Porte på Facebook og Instagram.

Facebook: www.facebook.com/deniporte
Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev  

Mange hilsner fra Marianne og Sibila

Brug for guidance og råd

Hvis du har behov for en snak i denne turbulente tid, så er du velkommen til at kontakte Marianne på mail eller telefon og booke en tid. 

Der er stadig åbent i det terapeutiske rum – enten pr. telefon eller efter aftale. Prøv også den særlige behandling “Hjerteåbning” – læse mere herinde: www.deniporte.dk/behandlinger-og-terapi 

Marianne: tlf. 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

Kreativitet, inspiration og udvikling
– nyt weekendkursus

Velkommen til vores nye weekend-kursus 11. – 12. marts 2023 i København.

Læs mere her på billedet og kontakt Marianne, hvis du har spørgsmål og/eller vil tilmelde dig.

Marianne@deniporte.dk eller på telefon 22 40 66 83

Ny musik til meditation

Søndag d. 9. januar 2022 udkom albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Det er musik som healer, inspirerer og forvandler. Læs meget mere og lyt til musikken under menupunktet: Meditationsmusik.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev