Velkommen til De Ni Porte 

Vi er nu faldet rigtig godt til i de nye lokaler i det indre København og inviterer over de næste måneder til “Kom indenfor”, hvor du over ca. 1,5 time kan prøve lidt af det vi arbejder med på De Ni Porte. Skriv dig op til nyhedsbrevet her forneden eller følg os på Instagram og Facebook, så får du besked, når der er et arrangement på vej.

Søndagsceremonien som Marianne afholder cirka en gang om måneden, er blevet en stor succes med nogle kraftfulde eftermiddage, hvor vi sidder sammen og lader os lede og inspirere i vores indre arbejde af de skiftende temaer og energier i tiden og verden. Kom og vær med – du kan læse mere herinde.

Du kan også komme forbi til de guidede onsdagsmeditationener, som har særligt fokus på at inspirere og skabe balance i dit indre liv og bliver afholdt af Sibila Reventlow. 

Hold dig orienteret om aktiviteter og nye tiltag ved at skrive dig op til  vores nyhedsbrevet her forneden eller Facebook og/eller Instagram.

Facebook: www.facebook.com/deniporte
Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev  

Mange hilsner fra Marianne og Sibila

Brug for guidance og råd

Hvis du har behov for en snak i denne turbulente tid, så er du velkommen til at kontakte Marianne på mail eller telefon og booke en tid. 

Der er stadig åbent i det terapeutiske rum – enten pr. telefon eller efter aftale. Prøv også den særlige behandling “Hjerteåbning” – læse mere herinde: www.deniporte.dk/behandlinger-og-terapi 

Marianne: tlf. 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

Ny musik til meditation

Søndag d. 9. januar udkom albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Det er musik som healer, inspirerer og forvandler. Læs meget mere og lyt til musikken under menupunktet: Meditationsmusik.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev