Butikken

 

I butikken finder du både bøger, cd´ere, blomsterdråber, aromaterapidråber, øjenpudder, krystaller og smykker. Vi har gjort os umage med at kunne inspirere dig med ting, vi har valgt ud fordi vi selv synes, de er givende. Derfor har vi fået et udvalg af disse ting hjem til butikken hvor du kan opleve dem selv. Nogle af tingene har vi fået hjem fra udlandet, mens andre er lavet særligt til butikken og vores kunder af mennesker i Danmark.

Hvad du finder i butikken varierer alt efter, hvad vi finder, enten her i Danmark og i udlandet. Lige nu har vi netop fået flere sæt englekort og nye typer røgelse.

 

Bøger

Du finder selvfølgeligt Maria Magdalene og de ni portes visdom til salg her, ligesom det CD´sæt, der er skabt særligt som meditationsmusik, som du kan vælge at bruge sammen med bogen.

Herudover har vi hentet bøger hjem, som vi finder inspirerende og som vi ikke har kunnet finde andre steder i Danmark: f eks: One Spirit Medicine af Alberto Villoldo, Secrets of The Lost Mode of Prayer af Gregg Braden, Parenting With Presence af Susan Stiffelmann, Eckhart Tolles eventyr for børn, Milton´s Secret og Madonnas historier for unge, serien The English Roses.

 

Aromaterapidråber

Under en rejse til Glastonbury i England opdagede vi Fragrant Earth, hvis udsøgte aromaterapiolier vi har brugt med stor glæde siden. Du finder et lille udvalg af olierne , som varierer løbende hos os.

 

Krystaller og rå-ædelsten

Vi har et mindre, særligt udvalg af krystaller og rå-ædelsten, som vi har hentet hjem. Som noget ganske særligt har vi krystaller, som vi har programmeret. De krystaller vi har lige nu er programmeret til overflod, indre fred, og feminin energi. Er du interesseret i en eller flere af dem, er du er selvfølgeligt velkommen til at komme forbi og se dem og få personlig vejledning.

 

Du er velkommen til at tage en kop thé mens du kigger i bøgerne!

I butikkens åbningstid er du altid velkommen til at sætte dig og læse om bøgerne, hvis du har lyst til det, så du kan blive helt sikker på, om den er noget for dig, eller for nogen, du kender. Imens tager du selvfølgeligt en en kop thé, hvis du har lyst til det.

 

Betaling

Du kan betale kontant eller med MobilePay til 22 40 66 83

 

Butikkens åbningstider er:

Onsdage kl. 10.00 – 17.45


De Ni Porte – Institut for Spiritualitet

Hellerupvej 52A • 2900 Hellerup
Tlf. 22 40 66 83
Mail: marianne@deniporte.dk

Maria Magdalene og de ni portes visdom

Denne bog inviterer dig på en åndelig genfødselsrejse. Formålet med rejsen er ene og alene at åbne for dit iboende højeste potentiale. Her finder du essensen af den visdom og inspiration, som Maria Magdalenes evangelium har givet bogens forfatter. Bogen er bygget op som ni porte. Hver port beskriver et rum, du som læser kan gå igennem i fordybelse til indre forvandling.

Pris 300 kr.

Maria Magdalene og de ni portes visdom – guidede meditationer og meditationsmusik

En helt almindelig formiddag mødtes tre sangerinder med Carol Conrad, med det formål at indspille en særlig meditationsmusik til påkaldelse af Maria Magdalene. Carol har optaget og redigeret musikken. Sangerinderne Louise Fribo, Anne Vaupel og Isabel Schwartzbach havde hverken noder eller lavet musikalske prøver, men mødte op og forberedte sig meditativt på indspilningen. Musikken er dedikeret til Maria Magdalene med intentionen om at åbne for den dybe åndelige kontakt, der er mulig for mennesker at skabe.

Pris 250 kr.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev