Behandlinger og terapi

 

Marianne er spirituel psykoterapeut og healer og har siden 1981 beskæftiget sig fuldtids med menneskers potentialeudfoldelse. Ud over sin psykoterapeut-baggrund er hun også uddannet kinesiolog og har taget efteruddannelser i akupunktur, urtemedicin, meditation og healing.

Marianne har efteruddannet sig løbende, blandt andet er hun certificeret Council Guide fra Ehama Institute i New Mexico og har gennemført overbygningen Black Lodge gennem samme institut. Hun har derudover været på studieforløb i Thailand og Indien.

 

Behandling: Hjerteåbning

Hjerteåbning er en personlig healing som inviterer de iboende sjælelige kræfter frem. Behandlingen kan omfatte klangskåle, duftessenser og røgelse samt kontakthealing.

30 min. behandling med 10 min. efterfølgende hvile inkl. en lille flaske essens med hjem.

Pris: 700 kr.

Sted: De Ni Porte i København eller efter aftale.

Terapi:

Marianne har over 40 års erfaring som psykoterapeut og henter samtidig inspiration fra de mange års efteruddannelse bl.a. i akupunktur, kinesiologi, urtemedicin og healing samt fra hendes virke som certificeret Council Guide fra Ehama Institute i New Mexico.

En session varer 60 min. 
Pris: 1200 kr. 
Sted: De Ni Porte i København eller efter aftale.

Kort session:
Det er også muligt at aftale en kortere konsultation på telefon. 
Pris: Der afregnes pr. kvarter. 15 min. koster 300 kr.

Konsultationen afregnes efter samtalen på MobilePay. 

Kontakt Marianne for at aftale tid: marianne@deniporte.dk eller via sms på 22 40 66 83

 

 

 

guidet meditation bøn
guidet meditation bøn
guidet meditation bøn

Velkommen til De Ni Porte 

De Ni Porte er et spirituelt institut beliggende i centrum af København. Vi afholder løbende aktiviteter som fælles meditationer, ceremonier, foredrag, retreats osv.

I kommende efterår og vinter vil der være ekstra fokus på at komme ud i hele landet. Du kan bl.a. møde os på en serie messer, hvor du kan høre foredrag og få en snak og en mini-behandling på vores stand.

Du kan holde dig orienteret om aktiviteter og nye tiltag, samt løbende modtage guidede meditationer ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her forneden, du kan også følge De Ni Porte på Facebook og Instagram.

Facebook: www.facebook.com/deniporte
Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev  

Mange hilsner fra Marianne og Sibila

Brug for guidance og råd

Hvis du har behov for en snak i denne turbulente tid, så er du velkommen til at kontakte Marianne på mail eller telefon og booke en tid. 

Der er stadig åbent i det terapeutiske rum – enten pr. telefon eller efter aftale. Prøv også den særlige behandling “Hjerteåbning” – læse mere herinde: www.deniporte.dk/behandlinger-og-terapi 

Marianne: tlf. 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

Din sjæls ild – nyt weekendkursus

Velkommen til vores nye weekend-kursus 11. – 12. marts 2023 i København.

Læs mere her på billedet og kontakt Marianne, hvis du har spørgsmål og/eller vil tilmelde dig.

Marianne@deniporte.dk eller på telefon 22 40 66 83

Ny musik til meditation

Søndag d. 9. januar 2022 udkom albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Det er musik som healer, inspirerer og forvandler. Læs meget mere og lyt til musikken under menupunktet: Meditationsmusik.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev