Workshop

Tema om depression og livsgnist med Dorthe Kreutzfeldt

 Depressivitet er både kronisk, langvarig og isolerende sygdom, der gør os ude afstand til at leve (og ikke bare overleve) livet med glæde.

I et foredrag med konkrete øvelser deler Dorthe Kreutzfeldt ud af sine personlige erfaringer med depression, angst og tilbagefald og ruller de metoder og strategier ud, der også kan hjælpe dig med at holde balancen og få fat i livsgnisten igen.

Vi afliver drømmen om det hurtige fix, for i stedet at komme frem til en personlig strategi du kan tage med hjem og arbejde ud fra, for at opnå mere energi og glæde samt en bedre balance i hverdag.

Efter pausen udveksler vi erfaringer med medicin, søvn, automatiske negative tanker el. andet du har på hjertet – Du bliver introduceret til nogle lette øvelser til at mindske ubehag (medbring notesbog) – Og inden du går hjem har du din egen konkrete strategi, du kan arbejde ud fra, for til at opnå en mere glædesfyldt og balanceret hverdag i en meget fartfokuseret tidsalder.

Mød: Dorthe Kreutzfeldt – Økologisk landmand og brainstormer
Tid: Tirsdag den 23. april kl. 14.00 til 16.00
Sted: De Ni Porte, Hellerup
Pris: 50 kr

Tilmelding: Til Dorthe Kreutzfeldt på info@oggi.dk eller sms til 61 30 89 12 senest på dagen kl. 10.00

Tidens blomster

Blomsterterapeut Lene Ravn holder løbende blomsterdage på De Ni Porte. Læs mere her…

 

 

 

Velkommen til De Ni Porte 

De Ni Porte er et spirituelt institut beliggende i centrum af København. Vi afholder løbende aktiviteter som fælles meditationer, ceremonier, foredrag, retreats osv.

I kommende efterår og vinter vil der være ekstra fokus på at komme ud i hele landet. Du kan bl.a. møde os på en serie messer, hvor du kan høre foredrag og få en snak og en mini-behandling på vores stand.

Du kan holde dig orienteret om aktiviteter og nye tiltag, samt løbende modtage guidede meditationer ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her forneden, du kan også følge De Ni Porte på Facebook og Instagram.

Facebook: www.facebook.com/deniporte
Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev  

Mange hilsner fra Marianne og Sibila

Brug for guidance og råd

Hvis du har behov for en snak i denne turbulente tid, så er du velkommen til at kontakte Marianne på mail eller telefon og booke en tid. 

Der er stadig åbent i det terapeutiske rum – enten pr. telefon eller efter aftale. Prøv også den særlige behandling “Hjerteåbning” – læse mere herinde: www.deniporte.dk/behandlinger-og-terapi 

Marianne: tlf. 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

Kreativitet, inspiration og udvikling
– nyt weekendkursus

Velkommen til vores nye weekend-kursus 11. – 12. marts 2023 i København.

Læs mere her på billedet og kontakt Marianne, hvis du har spørgsmål og/eller vil tilmelde dig.

Marianne@deniporte.dk eller på telefon 22 40 66 83

Ny musik til meditation

Søndag d. 9. januar 2022 udkom albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Det er musik som healer, inspirerer og forvandler. Læs meget mere og lyt til musikken under menupunktet: Meditationsmusik.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev