Velkommen til Søndagsceremoni

Søndagsceremonierne bliver afholdt af Marianne Miravet Sorribes. De starter med en samlende guidet meditation, og derefter vil der være skiftende program, der består af åndelige indlæg, bøn og øvelser. Ceremonierne bliver tilrettelagt, så du bliver præsenteret for både personligt indre arbejde og visioner for den kollektive bevidsthed. 

Næste Søndagceremoni vil blive annonceret via vores nyhedsbrev samt Facebook og Instagram

Tilmelding til Søndagsceremoni foregår til Marianne på mail marianne@deniporte.dk eller sms til 22 40 66 83. Pris 200 kr.

Hvad er Søndagsceremoni?

Søndagsceremonierne vil have skiftende emner, der afspejler årets rytmer. At arbejde spirituelt sammen i gruppe forhøjer healingsenergien og skaber et stærkt fokus. Her et uddrag fra “Maria Magdalene og de ni portes visdom” s. 176 i den fysiske bog om ceremonier og bøn:

“I en ceremoni påkalder vi os den levende ånd, og den energi som kommer derfra. Derfor er det meget vigtigt at holde et klart fokus. Vi kender det dybere formål med dåb, konfirmation og bryllup. Ceremonier kan have mange andre formål, som kan være rettet mod noget kollektivt og noget personligt. Det er godt at være flere samlet, da det forstærker energien.”

guidet meditation bøn
guidet meditation bøn
guidet meditation bøn

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev