Retreats og pilgrimsrejser med De Ni Porte

 

Retreat i Blokhus

Tag med på retreat i Blokhus. Blot 200 m fra Vesterhavet, i Nordjyllands kraftfulde natur har Marianne Miravet Sorribes købt et vidunderligt hus, som er rammen for retreatet. Pirupshvarre ligger lige ved Blokhus, i et område, der inviterer til stilhed og fordybelse.

Læs mere om retreatet, se kommende datoer og om det er noget for dig her: Blokhus retreat

Pilgrimsrejser til området omkring Marseille

De Ni Porte arrangerer pilgrimsrejser til Sydfrankrig – til området hvor Maria Magdalene rejste til og levede efter Jesu død. Hendes energi vibrerer der stadig i dag og gør området helt specielt. Vi følger hendes rejse, fra hun går i land med sit følge i Camargue til det kloster, hun skal have grundlagt i bakkerne nord for Marseille. Vi oplever de steder, der kan forbindes til hende, og vi ser, hvordan hendes holdninger og værdier har påvirket området helt frem til i dag.

Når det er muligt tager vi afsted cirka to gange om året. Forårsturen har særligt fokus på personligt indre arbejde og efterårsturen særligt fokus på områdets historiske betydning og spirituelle kraft. 

Kommende pilgrimsrejser:

Grundet de nuværende rejserestriktioner er alle pilgrimsrejser aflyst, men du kan læse mere om turene ved at følge linket her: Pilgrimsrejse til Sydfrankrig. Følg De Ni Porte på Facebook og skriv dig op til vores nyhedsbrev, så får du direkte besked om fremtidige ture.

________________________________

 

Læs mere om turene på de enkelte sider, hvor du også kan downloade 1-sides beskrivelser. 

Du er også velkommen til at kontakte Marianne Miravet Sorribes via email marianne@deniporte.dk eller ringe på tlf. 22 40 66 83

 

 

Velkommen til De Ni Porte 

De Ni Porte er et spirituelt institut beliggende i centrum af København. Vi afholder løbende aktiviteter som fælles meditationer, ceremonier, foredrag, retreats osv.

I kommende efterår og vinter vil der være ekstra fokus på at komme ud i hele landet. Du kan bl.a. møde os på en serie messer, hvor du kan høre foredrag og få en snak og en mini-behandling på vores stand.

Du kan holde dig orienteret om aktiviteter og nye tiltag, samt løbende modtage guidede meditationer ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her forneden, du kan også følge De Ni Porte på Facebook og Instagram.

Facebook: www.facebook.com/deniporte
Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev  

Mange hilsner fra Marianne og Sibila

Brug for guidance og råd

Hvis du har behov for en snak i denne turbulente tid, så er du velkommen til at kontakte Marianne på mail eller telefon og booke en tid. 

Der er stadig åbent i det terapeutiske rum – enten pr. telefon eller efter aftale. Prøv også den særlige behandling “Hjerteåbning” – læse mere herinde: www.deniporte.dk/behandlinger-og-terapi 

Marianne: tlf. 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

Kreativitet, inspiration og udvikling
– nyt weekendkursus

Velkommen til vores nye weekend-kursus 11. – 12. marts 2023 i København.

Læs mere her på billedet og kontakt Marianne, hvis du har spørgsmål og/eller vil tilmelde dig.

Marianne@deniporte.dk eller på telefon 22 40 66 83

Ny musik til meditation

Søndag d. 9. januar 2022 udkom albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Det er musik som healer, inspirerer og forvandler. Læs meget mere og lyt til musikken under menupunktet: Meditationsmusik.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev