UA-97829596-2

Pilgrimsrejse med De Ni Porte

 

Spirituel rejse til området omkring Marseille

Der er dele af Provençe, hvor det er mærkbart, at Maria Magdalene med stor sandsynlighed levede og underviste der i den sidste del af sit liv. Ved at rejse i området omkring Marseille, og til hulen i Saint-Baume, som hun siges at have gjort til sit hjem i mange år, bliver legenden om Maria Magdalene virkelig. Her er der den dag i dag et levende spirituelt liv omkring hende som man oplever når man er der.

Ved at være i området nærer og inspirerer du din forbindelse til Maria Magdalenes ånd og væsen på den særlige måde, en spirituel rejse gør. Du kan undervejs f. eks opleve kraftfelter, hvor hendes energi stadig er særlig tilstedeværende. Vi arrangerer spirituelle rejser til netop disse steder, første rejse fandt sted i oktober 2019 – vi tager afsted igen i foråret 2020 og igen i efteråret 2020.

 

Maria Magdalenes sidste rejse: Pilgrimsrejse med De Ni Porte

Næste pilgrimsrejse finder sted i foråret 2020 fra 2. – 9. maj
og igen i efteråret 2020 fra 3. – 11. oktober

 

De Ni Porte inviterer til en pilgrimsrejse til Syd Frankrig – området hvor Maria Magdalene tog over efter Jesu død. Området er specielt fordi hendes energi kan opleves særlig intenst dér.

Vi følger hendes rejse, fra hun går i land med sit følge i Camargue til det kloster, hun skal have grundlagt i bakkerne nord for Marseille. Vi oplever de steder, der kan forbindes til hende, og vi ser, hvordan hendes holdninger og værdier har påvirket området helt frem til i dag.

Rent praktisk flyver vi til og fra Montpellier. Vi kører i to minibusser med dansk chauffør og guide. Undervejs bor vi på gode hoteller og deler de fleste måltider – når det er oplagt sammen med lokale med indsigt i legenden om Maria Magdalene. Læs mere her...

 

Orienteringsmøde:

Er du nysgerrig, så er det muligt at komme til orienteringsmøde, som vi holder jævnligt. Følg med på Facebook eller skriv dig op til vores Nyhedsbrev og bliv informeret om, hvornår næste møde finder sted.

Næste møde: onsdag d. 20. november kl. 18-19
Sted: De Ni Porte, Hellerupvej 52A, 2900 Hellerup
Tilmelding: Skriv til Marianne på marianne@deniporte.dk eller sms til 22 40 66 83

Har du spørgsmål inden da, kontakt Marianne direkte på mail eller telefon.

 

 

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev