Pilgrimsrejser og retræter med De Ni Porte

De Ni Porte arrangerer pilgrimsrejser og retræter og i 2020 vil der være flere muligheder for at tage afsted og fordybe sig. 

Pilgrimsrejser til området omkring Marseille

De Ni Porte arrangerer pilgrimsrejser til Sydfrankrig – til området hvor Maria Magdalene rejste til og levede efter Jesu død. Hendes energi vibrerer der stadig i dag og gør området helt specielt. Vi følger hendes rejse, fra hun går i land med sit følge i Camargue til det kloster, hun skal have grundlagt i bakkerne nord for Marseille. Vi oplever de steder, der kan forbindes til hende, og vi ser, hvordan hendes holdninger og værdier har påvirket området helt frem til i dag.

Vi tager afsted to gange i 2020 med forskelligt fokus. Forårsturen har særligt fokus på personligt indre arbejde og efterårsturen særligt fokus på områdets historiske betydning og spirituelle kraft. 

Læs mere om de to ture ved at klikke herunder:

“Fordybelse og indre arbejde”: Foråret 2020 fra 2. – 9. maj
“Spiritualitet og historie”: Efteråret 2020 fra 3. – 11. oktober

 

Retræte i Blokhus

Tag med på retreat i Blokhus. Blot 200 m fra Vesterhavet, i Nordjyllands kraftfulde natur har Marianne Miravet Sorribes købt et vidunderligt hus, som er rammen for retreatet. Pirupshvarre ligger lige ved Blokhus, i et område, der inviterer til stilhed og fordybelse.

Læs mere om mulighederne og se om det er noget for dig her: Blokhus retreat

Forår: Forårstransformation d. 21. til søndag d. 24. maj
Efterår: Høstenergi og eftertanke 6 – 9. september 2020
Vinter: Afrunding og dybt indre arbejde 13 – 16. november 2020 

 

________________________________

 

Læs mere om rejserne på de enkelte sider, hvor du også kan downloade 1-sides beskrivelser.  Du kan også kontakte Marianne Miravet Sorribes via email marianne@deniporte.dk ringe på tlf. 22 40 66 83 eller komme forbi De Ni Porte i Hellerup til onsdagscafé ml. kl. 16-18.  

 

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev