Meditation

Meditation er efterhånden en del af mange menneskers daglige spirituelle praksis. Til at formindske stress, skabe kontakt til noget større, skabe fokus og ro, for at pleje visioner og drømme. Det er dejligt at meditere alene, men at gøre det i gruppe forstærker og skaber sammenhæng.

Vi holder løbende fælles guidede meditationer på De Ni Porte. Den populære onsdagsmeditation “Energi og healing” og fuldmånemeditationerne, som nogle af dem. Meditationerne på De Ni Porte er guidede af en af vores erfarne behandlere på stedet – oftest af Marianne selv. 


OBS: Onsdagsmeditationerne er i øjeblikket sat på pause grundet corona-situationen. Lyt evt. til nogle af de optagede meditationer, som ligger tilgængelige herinde samt på De Ni Portes YouTube kanal. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender gratis guidede meditationer ud. 

________

Guidet meditation: Healing og velsignelse

Alle onsdage kl 18.00-18.45: Guidet fælles meditation (45 min.) med efterfølgende valgfri og individuel Maria Magdalene velsignelse. 
Pris 100 kr.

Tilmelding og betaling
Der er et begrænset antal pladser på De Ni Porte, så tilmelding er påkrævet til alle meditationer senest kl. 15.00 på dagen. 

Tilmeld til Marianne via SMS på 22 40 66 83. Din tilmelding er først garanteret efter bekræftelse fra Marianne og indbetaling af beløbet via MobilePay.

Fuldmånemeditationer og fordybelsesnætter

Der er fuldmånemeditationer samt særlige fordybelsesnætter gennem hele året på De Ni Porte. Læs mere her …

 

Lyt til guidede meditationer

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi De Ni Porte, kan du lytte til en række guidede korte meditationer tilknyttet hver af de ni porte herinde: Lyt og læs mere her, du kan også finde find en relevant meditation på De Ni Portes Youtube kanal eller du kan skrive dig på mailinglisten til at modtage De Ni Portes nyhedsbrev her forneden, hvor vi løbende sender gratis guidede meditationer ud.

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev