Meditation

Meditation er efterhånden en del af mange menneskers daglige spirituelle praksis. Til at formindske stress, skabe kontakt til noget større, skabe fokus og ro, for at pleje visioner og drømme. Det er dejligt at meditere alene, men at gøre det i gruppe forstærker og skaber sammenhæng.

Vi holder løbende fælles guidede meditationer på De Ni Porte. Onsdagsmeditation “Energi og healing”, ny- og fuldmånemeditationer og som noget nyt “Meditation og bevægelse”.

_______

Meditation og bevægelse v. Marianne Miravet Sorribes

Meditation behøver  ikke være stillesiddende, for når man kombinerer meditation og bevægelse, vil det sætte en energi-bevægelse i gang i hele dit energisystem, så du kan skabe og manifestere det i dit liv, som du drømmer om.

Meditation og bevægelse har som fokus, at åbne kroppen og dit energisystem for den bedste udgave af dig. At meditere på indre fred i krop og psyke og åbner for din intuition, så dit højeste potentiale kan vise dig vej lige nu.

Datoer for sommeren 2022:

Onsdag d. 29/6 kl. 9.30-10.30
Onsdag d. 6/7 kl. 9.30-10.30
Onsdag d. 13/7 kl. 9.30-10.30
Onsdag d. 20/7 kl. 9.30-10.30
Onsdag d. 27/7 kl. 9.30-10.30

Tilmelding til Marianne på marianne@deniporte.dk eller via sms 22 40 66 83
Pris: 75 kr. pr. gang

 _______

Guidede onsdagsmeditationer v. Sibila Reventlow

De guidede onsdagsmeditationer inspirerer til balance og helhed af dit indre liv. Meditationerne har fuldmånens, nymånens og naturkræfternes indflydelser med, når disse er aktuelle, så du får mest mulig gavn af kræfterne i naturen omkring os. Hvis du har lyst til det, vil det være muligt at sende bøn og fjern-healing ud til sidst i meditationen.

De guidede meditationener vi sender ud optages oftest live på Tordenskjoldsgade i København, hvor du er meget velkommen til at deltage – energien er stærk, når vi sidder sammen. Selve meditationen varer 30-40 min, bagefter er der en kop the og mulighed for, at du kan kigge i butikken på olier, bøger, krystaller og meditationsmusik.

Der er tilmelding til Sibila på mobil 28 34 43 82 senest kl. 15 den onsdag, du gerne vil være med til meditationen.

Pris 75 kr, betales på De Ni Portes MobilePay 635490

____

Alle meditationer finder sted på De Ni Porte, Tordenskjoldsgade 21, st. th. 1055 København K Betaling via Mobile Pay: 635490

Fuldmånemeditationer og fordybelsesnætter

Der er fuldmånemeditationer samt særlige fordybelsesnætter gennem hele året på De Ni Porte. Læs mere her …

 

Lyt til guidede meditationer

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi De Ni Porte, kan du lytte til en række guidede korte meditationer tilknyttet hver af de ni porte herinde: Lyt og læs mere her, du kan også finde find en relevant meditation på De Ni Portes Youtube kanal eller du kan skrive dig på mailinglisten til at modtage De Ni Portes nyhedsbrev her forneden, hvor vi løbende sender gratis guidede meditationer ud.

 

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev