Filmaften

 

Film- og kunstaften i Jyllinge

Få et dybere forhold til Maria Magdalene gennem film, visuel kunst og kreativitet. Invitation til en aften i filmens og kunstens navn – om hvordan vi kan bruge kreativitet og kunst i vores personlige åndelige arbejde.

Aftenen starter med et let traktement inkl. drikkevarer, hvorunder Marianne Miravet Sorribes holder et oplæg, som giver dig værktøjer til, hvordan du kan bruge film, malerier og kunst, som kreativ og kunstnerisk inspiration i dit åndelige arbejde. Alt sammen med udgangspunkt i filmen “Maria Magdalene” som udkom i 2018.

Næste gang: Vi afholder filmaften igen i efteråret 2019
Tidspunkt:
 Vi starter kl. 18.00 og arrangementet varer ca. til 21.00
Sted: Jyllinge v. Roskilde Fjord
Pris: 250 kr.
Tilmelding: marianne@deniporte.dk eller på tlf. 22 40 66 83

Velkommen til De Ni Porte 

De Ni Porte er et spirituelt institut beliggende i centrum af København. Vi afholder løbende aktiviteter som fælles meditationer, ceremonier, foredrag, retreats osv.

I kommende efterår og vinter vil der være ekstra fokus på at komme ud i hele landet. Du kan bl.a. møde os på en serie messer, hvor du kan høre foredrag og få en snak og en mini-behandling på vores stand.

Du kan holde dig orienteret om aktiviteter og nye tiltag, samt løbende modtage guidede meditationer ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her forneden, du kan også følge De Ni Porte på Facebook og Instagram.

Facebook: www.facebook.com/deniporte
Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev  

Mange hilsner fra Marianne og Sibila

Brug for guidance og råd

Hvis du har behov for en snak i denne turbulente tid, så er du velkommen til at kontakte Marianne på mail eller telefon og booke en tid. 

Der er stadig åbent i det terapeutiske rum – enten pr. telefon eller efter aftale. Prøv også den særlige behandling “Hjerteåbning” – læse mere herinde: www.deniporte.dk/behandlinger-og-terapi 

Marianne: tlf. 22 40 66 83 eller marianne@deniporte.dk

Kreativitet, inspiration og udvikling
– nyt weekendkursus

Velkommen til vores nye weekend-kursus 11. – 12. marts 2023 i København.

Læs mere her på billedet og kontakt Marianne, hvis du har spørgsmål og/eller vil tilmelde dig.

Marianne@deniporte.dk eller på telefon 22 40 66 83

Ny musik til meditation

Søndag d. 9. januar 2022 udkom albummet “ÅND – en musikalsk rejse for sjælen”. Det er musik som healer, inspirerer og forvandler. Læs meget mere og lyt til musikken under menupunktet: Meditationsmusik.

Bestil vores bog, vores CD eller kontakt os for yderligere spørgsmål

Hold dig informeret om seneste nyt på vores Facebook side

Tilmeld dig vores nyhedsbrev